10 november 2021 - GRATIS WEBINAR Als bedrijf het verschil maken

Werknemers brengen het grootste deel van hun tijd door op de werkvloer, ze delen er lief en leed. Hoe iemand zich voelt op het werk, heeft een grote impact op het persoonlijke welbevinden. De werkvloer is dan ook een belangrijke context voor het oppikken van signalen en het voorkomen van zelfdoding.

Als bedrijf krijg je mogelijk te maken met een collega/klant/extern contact die het lastig heeft, en misschien aan zelfmoord denkt. Deze webinar reikt tools aan om gepast en effectief te reageren.

Voor wie is deze vorming interessant?

Bedrijfsleiders, teamverantwoordelijken, HR-verantwoordelijken, vertrouwenspersonen, onthaalmedewerkers, preventieadviseurs psychosociale zaken, front-office medewerkers e.a. worden extra uitgenodigd om deel te nemen.

Wat kan je verwachten?

  • Informatie rond zelfdoding op de werkvloer en het belang van suïcidepreventie
  • Signaalherkenning: hoe zie je dat het niet goed gaat met een collega/medewerker?
  • Eerste handvaten en oefening rond gespreksvoering: wat doe je wanneer een collega/medewerker aan zelfmoord denkt?
  • Doorverwijzingstips en de nodige info

Praktisch

De webinar woon je bij via Zoom op 10 november om 13u, en duurt een uur. Je ontvangt voor aanvang een bevestigingsmail met daarin de deelnemerslink. Wanneer je deze e-mail niet in je mailbox vindt, ga dan zeker eens in jouw spam-folder kijken.

Interesse?

Meld je dan aan via het formulier hieronder! Omwille van technische redenen is er een limiet van 100 deelnemers per webinar. Stuur voor meer info naar vormingsdienst@preventiezelfdoding.be.

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om te testen of je al dan niet een echte persoon bent. Zo kunnen we spam vermijden.

© Zelfmoord1813 - disclaimer