7 december 2020 - Gratis online Q&A samenwerken met de context

In deze uitzonderlijke periode is mentaal welzijn van groot belang. Nu het wat moeilijker is om elkaar fysiek te zien, loeren donkere gedachten vaak net iets sneller om de hoek. Misschien maak jij je zorgen om cliënten & hun context, en weet je niet goed hoe je hier het best mee om gaat.

Deze gratis Q&A heeft als doel om je vragen te beantwoorden gedurende anderhalf uur.

Voor wie is deze vorming interessant?

Deze Q&A is interessant voor hulpverleners uit diverse settings die in hun job in contact kunnen komen met cliënten/patiënten die aan zelfmoord denken. Laat jouw agenda geen hele dag vorming toe, maar heb je wel enkele prangende vragen over het werken met de context bij suïcidale personen? Schrijf je dan in.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze Q&A trachten we een antwoord te geven op de vragen die gesteld worden door alle deelnemers. Dit kunnen vragen zijn zoals "Wanneer en hoe betrek ik ouders?", "Wat bespreek je met context?" of "Wat als context deel is van het probleem?". 

Ben je op zoek naar een theoretisch kader, tools, uitdieping van het thema of extra uitdieping van het thema schrijf je dan in voor ons vormingsaanbod.

Praktisch

Wanneer? 7 december 9u30 tot 11u00.

Deze Q&A gaat online door!

Kostprijs? Gratis

Na inschrijving krijg je van ons een link toegestuurd naar Google Meet. Op de geplande datum en uur zien we elkaar dan live, online.

 

Interesse?

Neem contact op met Sarah Holemans (tel. 03 620 10 20 of sarah.holemans@andante.be) of schrijf je via onderstaand formulier in.

Indien het e-mailadres van de deelnemer niet dezelfde is als de jouwe, gelieve hier dan het e-mailadres van de deelnemer in te vullen.
CAPTCHA
Deze vraag stellen we om te testen of je al dan niet een echte persoon bent. Zo kunnen we spam vermijden.

© Zelfmoord1813 - disclaimer