Reiki geannuleerd en vervangen door Yoga. Inschrijven voor de Dag van de Nabestaanden nog steeds mogelijk

Geplaatst door: Bart Witvrouwen

Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie

Omwille van onvoorziene omstandigheden wordt de workshop Reik op de Dag van de Nabestaanden geannuleerd. Maar geen nood wij hebben een waardig alternatief gevonden om deze te vervangen. In de plaats van Reiki zal een workshop Yoga georganiseerd worden onder de bekwame leiding van mevrouw Greta Van Hiel.

De laatste jaren vinden steeds meer mensen de weg naar yogalessen. Vooral het verminderen van stress en het soepel houden van het lichaam zijn belangrijke drijfveren. Daarenboven geeft yoga je lichaam nieuwe energie en leer je emotionele spanning los te laten.

Yoga is geschikt voor jong en oud, en je hoeft helemaal niet lenig te zijn! Je kunt alles volgen op je eigen tempo. De belangrijkste levensles is namelijk dat je geniet van het huidige moment, het hier en nu.

Tijdens de workshop yoga leer je verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Je kunt ze o.a. gebruiken als je niet goed in slaap kunt vallen, of wanneer je erg gespannen bent.

Je brengt best een dekentje (of een trui), handdoek en loszittende kledij mee. Er is privé gelegenheid om je te omkleden.

Let op: dit is een workshop met een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in!

Inschrijven voor de Dag van de Nabestaanden is nog steeds mogelijk

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Dag van de Nabestaanden geen nood het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor deze dag. Het thema van deze dag is het verschil in rouwen tussen partners. We starten in de voormiddag met een plenair gedeelte met o.a. een getuigenis, een lezing door Dr. Martine Delfos en de uitreiking van de mediaonderscheiding. In de namiddag zijn er verschillende workshop waaraan je kan deelnemen.

© Zelfmoord1813 - disclaimer